palpal

Stevandića čega sudbina Pavića i „mangupa“ DNS-a, nek se spreme Natalija i Kostadin

Režim je u rasulu i panici, i zbog toga povlače očajničke poteze. Istraživanja javnosti su zaledila krv u žilama Dodiku, Željki, čelnici SNSD-a i režima jer su svjesni katastrofalnog rejtinga i debakla, ubjedljivog poraza na izborima u nedelju. Uplašeni Dodik juče je bio u Beogradu, klečao je, preklinjao i molio pomoć od ključnih centara moći, ali je dobio jasan odgovor da ovaj put nema slamke spasa, da mora da se suoči sa posledicama tiranije koja traje 16 godina i revolta ogorčenog naroda, koji je jasno odlučio da zbaci jaram sa vrata.

Kako bi spasio svoju glavu, Dodik počinje da žrtvuje ljude oko sebe kako bi pokušao bar malo popraviti užasan rejting, ali nije krenuo od svojih korumpiranih saradnika iz SNSD-a već od „koalicionih“ partnera, pilatovski perući ruke kao da nema ništa sa sječom Stevandićevih knezova. Nakon Zeljkovića uhapšen je i ponižen Milan Novitović, direktor Civilne zaštite Republike Srpske, i to samo par dana posle govora na tribini SNSD-a. Da li je sledeća na listi za odstrel Natalija Trivić ili Kostadin Vasić ostaje da se vidi u narednih nekoliko dana, ali i da li će Stevandić i dalje ćuteći biti topovsko meso koje će Dodik ponižavati i gaziti zbog rejtinga ili će uzvratiti udarac u ključnom trenutku.

To umnogome zavisi od signala iz Beograda, a definitivno da Stevandića čeka uloga Marka Pavića i „mangupa“ DNS-a, koje je Dodik iskoristio pa uništio. Zanimljivo da je Novitović uhapšen samo nekoliko dana nakon što sam javno govori o njegovom kriminalu na skupu u Bijeljini.

Detaljniji osvrt na rasulo režima u kratkom video prilogu..

Podsjećanje na obraćanje na tribini u Bijeljini gdje sam govorio o kriminalu i zloupotrebama Novitovića, Viškovića, Milimira Govedarice i drugih…

 

 

 

Nebojša Vukanović