palpal

Socijalisti zabili nož u leđa Dodiku, Rankić pozvao da se glasa za Jelenu Trivić

Svjesni poraza režima, nakon istraživanja pusla javnosti i anketa koje su rađene poslednjih dana, polako počinju raskoli unutar „vladajuće koalicije“. Prvi jači udarci u leđa Dodiku stižu od socijalista Petra Đokića. Načeklnik opštine Bratunac Srđan Rankić, kandidat za poslanika na listi Socijalističke partije, pozvao je javno sa svoje zvanične stranica sve pristalice da glasaju za Jelenu Trivić za predsjednika Republike Srpske. Njegovu objavu prenosim u cjelosti..

 

Dragi moji Bratunčani, braćo i sestre širom Republike Srpske…

U nedjelju, 2. oktobra 2022. godine, biće održani Opšti izbori u BiH.

Biće to prilika da potezom olovke precrtamo vladavinu jedne partije i jednog čovjeka koji je Republiku Srpsku privatizovao. Biće to prilika da ispostavimo račun za raseljenu, devastiranu, poniženu i opljačkanu Republiku Srpsku. Tog dana imaćemo priliku da smognemo hrabrosti i odupremo se ucjenama Dodikovih tajkuna, siledžija i mešetara koji su ponizili radnika i borca, koji su raselili našu djecu širom svijeta. Ako to ne uradimo sada, ako dozvolimo da nam se ponovo podmetne kukavičje jaje u formi „kvazipatriotizma“ i navodne „izdaje“ svih nas koji ne pristajemo biti njihove sluge, plašim se da će za Republiku Srpsku biti kasno.

Imali smo nedavno priliku vidjeti u Bratuncu kako se bahata republička vlast obračunava sa ljudima koji imaju svoje dostojanstvo i političku principijelnost. Po cijenu života bili su spremni braniti svoje pozicije i svoj stečeni kapital. Bratunački tajkuni i gazde, koji su svi redom članovi SNSD-a, istjerali su na ulicu svoje radnike, ucijenili ih radnim mjestima, ponizili pred Bogom i ljudima. I šta se desilo nakon toga? Da li je nastupilo zlatno doba za radnika, seljaka, borca, đaka…? Tajkuni su još bogatiji, silniji, stranački vojnici su namireni, a narod zaboravljen, prepušten svojoj muci, svom jadu i beznađu.

Dosta je više toga!

Pozivam vas da u nedjelju izađete na izbore i glasate za promjene.

Glasajte za mlade i nekorumpirane ljude, za patriote koji svoj patriotizam nose u srcu, a ne mašu njime samo pred izbore. Glasajte za one koji potiču iz naroda, za one koji znaju vaše muke i probleme, koji imaju sluha za gladnog i poniženog, koji nisu bahati, koji su kao i vi pošteni i poniženi.

Želim iskazati javnu podršku JELENI TRIVIĆ za Predsjednika Republike Srpske!

Gledajući nju i šta joj režim radi, vidim sebe. Za mene su govorili da sam lopov, a za nju da je izdajnik. Niti sam ja nešto ukrao, niti je Jelena nekoga izdala. Vrijeme će istinu pokazati. Ne nasjedajte na jeftine predizborne podvale Milorada Dodika koji je umislio da je ekskluzivni zaštitnik Republike Srpske. On samo štiti poslove svoje porodice. Kada se štitila Republika Srpska njega tu nije bilo.

Jelenu Trivić za nekakvu izdaju optužuje čovjek koji je ponizio borce, koji nije ratovao, koji se sastaje u svom domu sa hrvatskim predsjednikom Milanovićem koji poriče svaki zločin nad Srbima u Hrvatskoj. Jelenu za izdaju optužuje čovjek kome su u Predsjedništvu BiH izbacili srpsku zastavu, koji je prije deset godina priznao navodni genocid u Srebrenici, koji je generala Mladića i Karadžića nazivao ratnim zločincima i zalagao se za njihovo izručenje Međunarodnom sudu u Hagu, koji nam je prije pola godine obećao vratiti prenesene nadležnosti sa entiteta na nivo BiH i ništa nije uradio, koji javno prijeti da će borcima ukinuti svaku pomoć ako su protiv njega, koji se nama Bratunčanima ruga u lice što nismo izabrali njegovog kandidata za načelnika, koji je napravio koaliciju sa SDA i Ramizom Salkićem da bi srušio srpskog načelnika, čovjek koji je prodao jasenovačku istorijsku građu i na taj način dozvolio da se danas desetostruko minimizira broj žrtava u ustaškoj NDH, koga su na vlast doveli tenkovi SFOR-a, koji je predsjednika Vučića nazivao političkim pobačajem…

Takav čovjek danas sve nas naziva izdajnicima jer se borimo protiv njegove tiranije.

Republika Srpska je naša otadžbina, a Srbija majka. Svi mi volimo Rusiju i predsjednika Putina ali ne volimo politiku Milorada Dodika. Nisi izdajnik ako ne podržavaš Dodika, naprotiv, borac si i patriota.

Vrijeme je za promjene u Republici Srpskoj. Promjene koje će donijeti nadu i šansu za bolji život potomcima onih koji su je stvarali i za nju živote dali.

Živjela Republika Srpska!

Živjela Srbija!

 

Jelena Trivić za predsjednika Republike Srpske!