palpal

Obilazak terena od Bijeljine do Bileće

Posle uspješnih tribina u Loparama i Ugljeviku, podrške koju smo dobili od naroda za borbu protiv otimanja rudnika uglja u Ugljeviku i otvaranja rudnika litijuma na Majevici, sinoć smo održali sastanak Povjereništva Liste za pravdu i red u Bijeljini. Naša iskrena politika i jasni stavovi o svim ključnim pitanjima, otvaranja tema koja su od suštinskog značaja za građane, imaju sve veću podršku u narodu, i neophodno je da se u narednih par mjeseci angažujemo na terenu kako bi spremni dočekali raspisivanje lokalnih izbora i imali kvalitetne liste.

Bijeljina je drugi po veličini grad u Republici Srpskoj, na proteklim Opštim izborima dobili smo 2697 glasova, 5,1%, a u centru grada bili smo uglavnom treći po snazi politički subjekat, imali između 10 i 15% glasova, dok je nažalost procenat glasova u ruralnom području bio drastično manji, vjerovatno jer nismo imali dovoljno posmatrača, a vjerujem da će na narednim izborima podrška biti veća i da ćemo sa Klubom odbornika u Skupštini grada Bijeljine imati važnu ulogu u kreiranju lokalnih politika i donošenja odluka.

Danas sam bio do Gacka i Bileće a sutra popodne sam u Nevesinju. Svi koji žele da nam se priključe u borbi mogu da nas kontaktiraju i posjete neku od naših terenskih kancelarija, koje smo otvorili širom Srpske.