palpal

Đorđe Vučinić: Što je Luka nervozan

Očekivane izlizane izjave “veseljaka” koji polako ali sigurno počinje osjećati onu “DABOGDA IM’O PA NEM’O”, a koji je prije nekoliko dana smijenjen sa mjesta generalnog sekretara svoje Partije.

Podršku, kao i uvijek, ne može očekivati od onoga kojeg nije “zadužio” i kojem nije “učinio”, a s obzirom da su shvatili mnogi da to što im je zapravo učinio jeste da sa hiljadarkom i ugovorom na određeno budu ispod onih sa kupljenim diplomama, a usput potpuno disciplinovani, sa sve spiskovima u rukama ponovo se sramoteći pred rodbinom i prijateljima, ni na njih više računati ne može.

To su isti oni koje je sramota da pod SVOJIM imenom i prezimenom brane “likove” i (ne)djela u komentarima, pa odlučuju ipak da sačuvaju posao ili dobiju pripravnički ipak preko LAŽNIH profila.

Itekako je svjestan da mimo onih imena sa spiskova sigurnih glasova što mu donose oni koji su mu potčinjeni, a zaposlenjem i egzistencijom zavisni, neće dobiti NITI JEDAN VIŠE.

Eventualno se još može naći manja dopuna “makarona” glasača, koje su oni i stvorili “istorijskim investicionim ciklusima” i “nikad boljim privrednim ambijentom”.

Jasno je zašto fer i pošteni izbori njega i sve njih najviše bole i što bježe od stvarnog mišljenja sugrađana kao đavo od krsta.

Vide i on i oni kako diše grad, ali očigledno im pluća nisu navikla na miris čistog vazduha.

https://mojahercegovina.com/za-pravdu-i-red-traze-izmjenu-izbornog-zakona-i-manji-uticaj-stranaca-a-vlast-ih-naziva-izdajnicima/