palpal

Iz zatvora pobjegao Džeki Čen skokom sa 12 metara

Nedostojni i nezakonito imenovani upravnik Okružnog zatvora u Trebinju Zoran Miladinović svoju nemoć i propuste pokušava da opravda nadljudskim moćima odbjeglog Kineza, koji je navodno skočio sa 12 metara visine, prošao bez povreda i otrčala u nepoznatom pravcu.

 

Stiče se utisak da je u zatvoru boravio Džeki Čen ili Brus Li, jer bi samo oni mogli u filmovima izvesti bjekstvo kako ga je opisao nemoćni i nedostojni upravnik Okružnog zatvora u Trebinju Zoran Miladinović, tvrdeći da je odbjegli Kinez imao pomagače koji su razbili odbranu trebinjskog zatvora.

Umjesto da podnese ostavku te se pokrene istraga ko su pomagači unutar zatvora, jer je laiku jasno da ne može Kinez tempirati vrijeme šetnje i javiti pomagačima, uteći bez otpora jer su bijeg gledali skrštenih ruku, upravnik Miladinović pokušava da opravda novi veliki skandal koji potresa institucije, jer je nedavno iz Banjaluke na sličan način pobjegao presuđeni pedofil. Kakva je to zatvorska ustanova ako imaju 40 čuvara na 20 zatvorenika i da kašituliraju pred prvim izazovom, i kako par Kineza pomagača razbije sistem zaštite?

Koliko god se režimski mediji trudili da Kinezu pripišu nadljudske sposobnosti te nemoć sakriju navodnim pomagačima koji su došli iz Kine da izvuku zatvorenika, neće spasiti odgovornosti upravnika Miladinovića, koji je pokazao kakve su posledice partijske negativne selekcije i uzurpacije režima.

 

Nebojša Vukanović