palpal

Fajront uz ćupriju u Višegradu

Još jedan buran dan u kome sam obišao i razgovarao sa narodom u Bijeljini, Brčkom, Zvorniku, Bratuncu i na kraju, prije povratka kući u ranim jutarnjim čadovadž fajront uz staru ćupriju u Višegradu sa starim prijateljem Milanom Trifkovićem, povjerenikom Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Višegradu.

Stalno sam u autu, dnevno se prelazi preko 500 kilometara i obilazi nekoliko gradova, sa jednog na drugi kraj Srpske, tempo je paklen, pa ne stižem sve da objavim na blogu, što puno brine Službu i dušebrižnike iz režimskih medija, posebno udvoricu Zorana Šarenca, urednika žuto-crvenog Faktora, koji se puno zabrinuo kako je bilo neku veče u Šekovićima.

Kafana „Kod kobre“ je bila mala da primi sve ljude koji su došli na razgovor i sa kojima sam proveo više sati, sjedili smo u više prostorija a bilo je dosta mladih, pa se nadam da nema Šarenac i Služba puno zabrinuli.

Nadam se da ću naći vremena i u ponedeljak, sa saborcima ponovo doći do Višegrada i Foče, o čemu ću na vrijeme obavjestiti pratioce, a potom utorak i srijeda Banjaluka i Krajina. Neka bude borba neprestana do konačne pobjede.

 

Nebojša Vukanović