palpal

I danas smo na Trgu Krajine u Banjaluci i Trgu slobode u Trebinju

Moji saborci su i danas jako vrijedni, a akcija razgovora sa građanima i prikupljanja potpisa na terenu se nastavlja. Jutros od 9 sati Dajana i Nenad su, kao i svaki dan, na Trgu slobode u Trebinju, a Mlađo, Minja i Bodža na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje smo sinoć za par sati prikupili 250 potpisa građana.

 

Hvala od srca Ljubu Kruniću, Jeleni Trivić i profesoru Đorđu Vukoviću, koji su došli na Trg Krajine da potpišu liste, i svim ostalim građanima koji su nas podržali. Do sada je prikupljeno preko 4000 potpisa, ali akciju nastavljamo kako bi ispunili liste do kraja, razgovarali sa građanima i promovisali Za pravdu i red listu Nebojše Vukanovića. Posebno sam oduševljen odzivom u Mrkonjić Gradu i Ribniku, gdje su Sergej, Draženko i Suza Rajković sa suprugom za kratko vrijeme prikupili 400 potpisa građana.

Posle potvrđivanja kandidature objavljujemo Program odbnove Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, sa osnovnim programskim ciljevima koji su prepoznatljivi i jasni svima koji nas prate i koji predstavlja nastavak programa Kako dalje koji smo izradili i objavili 2014. godine.

Neka bude borba neprestana do konačne pobjede.

 

Nebojša Vukanović