palpal

Duševne patnje i boli bivšeg ministra Dragana Bogdanića

Kako se moglo i očekivati od Okružnog suda u Doboju, koji je kao i sve ostale institucije u ovom gradu zarobljen od strane grupe Obrena Petrovića, donesena je presuda u korist bivšeg ministra zdravlja Dragana Bogdanića, trenutno poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. Čestitim kadijama iz Teslića i Doboja bilo je dovoljno što sam zbog očiglednog kriminala i korupcije Bogdanića nazvao Al Kaponeom iz Teslića, te postavljao sagovorniku u intervjuu pitanja koja mu se nisu dopala, da me kazne da mu platim oko 1 500 maraka duševnih bolova.

Presuda je donesena iako su svjedoci, bivši odbornici SDS-a koji su prešli u SNSD u Skupštini opštine Teslić, izvjesni Dragan Savić zvani Zmija i Bogdan Đukić zvani Lopov, priznali da su nakon prelaska kupili stanove u Tesliću i Herceg Novom, iako je Ilija Pavlović do detalja svjedočio kako ga je ucijenjivao Bogdanić i tražio da izvrši teška krivična djela, kupuje papke i glasove, te otme i pretuče sina načelnika Teslića Milana Miličevića kako bi ga zastrašio i primorao da se povuče. Pravedni Sud i kadije su više vjerovali Bogdaniću nego svim drugim dokazima, iskazima i svjedočenjima.

U obavezi sam da presudu javno na svom blogu objavim u cjelosti, i naglašavam da imam dovoljno novaca da platim Bogdanića i sve druge duševne bolesnike iz vlasti i da mi ničija podrška nije potrebna, kako režimski mediji ne bi obmanjivali javnost.

Pogledajte video prilog i kratak osvrt na pravosnažnu presudu Okružnog suda u Doboju, a potom pročitajte i cijelu presudu koju objavljujem u cjelosti.

Presuda Okružnog suda u Doboju.

 

Bonus: video koji je bio uzrok sudskog spora.

Izjava advokata nakon Glavnog ročišta u Tesliću.

 

Nebojša Vukanović