palpal

Zašto Vučić nije bio u Banjaluci – osude incidenta i provokacija

Jedno od pitanja o kome javnost ne govori je činjenica da juče u Banjaluci, na paradi i obilježavanju Dana Republike, nije bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, već je poslao svoje izaslanike! Kakvu je poruku na taj način poslao Vučić samom Miloradu Dodiku, a kakvu međunarodnoj zajednici, i da li je to posljedica sankcija članu Predsjedništva BiH i njemu bliskim ljudima?

I prije Božića, nakon incidenta u Istočnom Sarajevu, upozorio sam na incidente iza kojih stoje političari i njihovi interesi, i da je cilj da podignu tenzije i nametnu tešku retoriku kako se u javnosti ne bi govorilo o suštinskim životnim problemima! Ne treba upadati u njihovu zamku, i treba se riješiti zla, kažnjavanjem na izborima i slanjem na političko smetljište koalicije SDA-SNSD-HDZ, jer je to jedini način i preduslov za izlazak iz krize!

Osuđujem svaki incident i provokaciju, jer nije ni srpski ni hrišćanski provocirati i ugrožavati nekog na Božić, ili bilo koji dan i praznik, a na taj način samo se nanosi šteta srpskom narodu i Republici Srpskoj.

Detaljnije u video prilogu.