palpal

Brutalna dominacija nad Dodikom u 2021. kroz statistiku

Iako često djeluje i utisak je u javnosti da Milorad Dodik kao član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a ima apsolutnu dominaciju u javnosti jer strogo kontroliše većinu medija u Republici Srpskoj, ipak statistika pokazuje drugačije podatke.

U 2021. godini imao sam apsolutnu dominaciju nad Dodikom prema podacima „Gugl trendinga“, koji prati i poredi popularnost i pretraživanje javnih ličnosti širom svijeta. Zanimljivo da imam ubjedljivu nadmoć nad Dodikom u Republici Srpskoj, dok je odnos 40% prema 60% u njegovu korist u Federaciji.

Dodik sa druge strane blago  dominira u Srbiji, a to je vjerovatno posljedica što nisam gostovao u nekim beogradskim i srpskim medijima, a moj blog i kanal očito su manje praćeni u Srbiji nego kod nas. I sam sam izneđen ovakvom dominacijom, statistikom i podacima, a razlika je još veća ako se poredi sa Željkom Cvijanović, Radovanom Viškovićem ili Zoranom Tegeltijom.

Ovakav rezultat je posljedica javnih nastupa u medijima, ali i svakodnevnog rada, pisanja i snimanja na video blogu, te činjenice da je Jutjub kanal imao oko 25 miliona pregleda, a blog www.nebojsavukanovic.info nešto manje od 20 miliona posjeta i pregleda stranice u 2021. godini.

Hvala svima na praćenju, čitanju i podršci. Neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović