palpal

Zašto je Željka „isječena“ sa fotografija navodnog sastanka Putina i Dodika u Moskvi?

Vijest da su se u Moskvi danas sastali Milorad Dodik i ruski predsjednik Vladimir Putin objavili su RTRS i ATV, a iako su njihove novinarske ekipe u Moskvi sa kamerama i fotoaparatima, niko nije uspio da napravi bar jedan kadar od par sekundi sastanka ili jednu njihovu zajedničku fotografiju!? Umjesto toga RTRS je iz vijesti „kropovao“ i isjekao fotografiju staru skoro 3 godine, iz januara 2019. godine, kada su se Dodik i Željka sastali sa Putinom u Moskvi!?

Zanimljivo da je na isti način fotografiju iz 2019. godine ogradila i dvorska Alternativna televizija, a u najmanju ruku je čudno da niko nije napravio bar rukovanje i početak sastanka Dodika i Putina, ako je do njega uopšte došlo, već se vijesti iz Moskve pokrivaju starim fotografijama iako su novinarske ekipe letjele sa Dodikom spremne kao puške da zabilježe svaki detalj !?

    Očekujem da se o svemu oglasi Dodik, njegovi brojni portparoli, te pojasne šta se to događalo u Moskvi!? Da li to Putin nije htio, iz nekog razloga, da se fotografiše sa Dodikom niti objavi vijest i par riječi na zvaničnom sajtu Kremlja i ruskog predsjednika, ili do sastanka uopšte nije ni došlo a izvedena je velika predstava za obmanu domaće javnosti.

U Moskvi je i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji se sastao sa ruskim kolegom Sergejom Šojguom, i postoje autentične fotografije koje to potvrđuju! Zašto se svi slikaju sa domaćinima osim Dodika?

Vrlo brzo ćemo saznati sve detalje, a ispostavili se da je Dodik pokušao da isfingira sastanak sa Putinom, biće to skandal koji će sigurno označiti definitivan kraj njegove političke karijere.

 

Nebojša Vukanović