palpal

SKANDAL: Dodik izmislio i fingirao sastanak sa Putinom?

Ako se pokaže tačnim informacija koju sam dobio iz Moskve, da se Milorad Dodik danas uopšte nije ni sastao sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, biće to najveći skandal ikada koji će označiti konačan kraj političke karijere velikog manipulatora i prevaranta. Dobio sam informacije da danas uopšte nije bilo susreta Dodika i Putina u Moskvi i da je sve izrežirano zbog javnosti u Republici Srpskoj.

Na „kremlin.ru“, zvaničnom sajtu predsjednika Rusije, nema danas vijesti da je došlo do sastanka Putina i Dodika, iako sajt prati sve važnije događaje i sigurno bi bila bar neka kratka vijest da se sastao sa članom Predsjedništva BiH.

Nijedan ruski medij nije objavio da je došlo do sastanka Putina i Dodika, što je bila praksa nakon ranijih susreta, a zanimljivo da se redakcija Agencije TASS iz Beograda, jedini ruski medij koji je pisao o sastanku, poziva na RTRS a ne na neki ruski izvor kad piše, vjerovatno iz Dodikovih krugova naručen tekst.

Takođe RTRS i ATV objavili su stare slike iz 2019. godine sastanka Dodika i Putina, sa kojih je isječena Željka Cvijanović, kao pokrivalicu za vijest o sastanku i niko nema ni jednu fotografiju famoznog susreta u Moskvi iako su režimski mediji u Rusiju poslali provjerene ekipe.

Zanimljivo da u intervjuu koji je Dodik dao Sputnjiku, navodno nakon sastanka sa Putinom, ima različite kravate u odnosu na fotografije koje su objavljene sa navodnog sastanka sa Putinom.

Kao malo dijete Dodik je trčkarao za čelnicima velikih ruskih kompanija na hokejaškim utakmicama, kako bi građanima Srpske ostavio lažnu sliku da je važan i dobro dočekan iako na njega niko ne obraća pažnju kao na lanjski snijeg.

U vrijeme kad je navodno bio sastanak Putina i Dodika na sajtu ruskog predsjednika objavljena je vijest o video konferenciji koju je u Kremlju imao predsjednik Rusije sa ministrom u Vladi Rusije!? Dakle, jasno je da nije mogao biti istovremeno sa Dodikom i imati video konferenciju sa svojim ministrom!?

Svi režimski mediji u Republici Srpskoj, ne samo RTRS i ATV, objavili su stare slike sastanka Putina i Dodika iz 2018. godine.

 

Takođe i na sajtu Predstavništva Republike Srpske u Moskvi objavljena je samo stara fotografija, a niko, al apsolutno niko, nijedan medij i institucija nije objavila fotografiju sa navodnog današnjeg sastanka Putina i Dodika.

 

Da li je sve danas velika farsa i prevara, skandal nad skandalima, i da li je Dodik toliko izgubio kompas da izmišlja i fingira sastanak sa Putinom, igra se sa tako ozbiljnim stvarima? Vjerujem da će se informacija o nevjerovatnom skandalu pokazati tačnom! Odgovor ćemo saznati uskoro sa konkretnim dokazima, a odlazak u Moskvu mogao bi biti posljednji labudov ples velikog manipulatora.

Očekujem da Dodik, SNSD, RTRS i ATV ujutro odgovore javnosti zašto nema nijedne slike iz Moskve sa sastanka navodnog Dodika i Putina, već se koriste stare iz arhive, zašto nema vijesti na sajtu ruskog predsjednika i ruskih medija, i na kraju posljednje pitanje – DA LI STE NORMALNI!

 

 

Nebojša Vukanović