palpal

УЗБУНА и ванредно стање због блокаде „волвом“ у граду Требињу

Данас сам, у знак протеста због мобинга, малтретирања ватрогасаца и радника градске администрације, паркирао свог волва на уласку у зграду Градске администрације и Скупштине града Требиња. Последњих десет дана нисам успио да добијем одговор на питање од градоначелника Требиња Ћурић др Мирка на питања о мобингу, али одговора нема, заробљене институције не раде по закону, крше се права радника, обесправљених и сиротиње, и овакав вид демократског протеста је једини начин да се алармира јавност и застави насиље и мобинга над радницима и грађанима.

У суду сам провео скоро 3 сата на рочишту са Ненадом Нешићем, а за то вријеме владало је право опсадно стање у граду, а више од 20 полицајаца, који су професионално и коректно радили свој посао, окупило се испред Скупштине града Требиња. Потом сам по налогу главног окружног тужиоца приведен на саслушање у Полицијску управу Трениње јер сам због непрописног паркирања оптужен да сам извршио Кривично дјело насилничког понашања!?

Циљ ми са једне стране и јесте био да оголим тужиоце и правосуђе јер када ја поднесем стотине доказа и пљачки милиона марака из јавних предузећа и установа нико ништа годинама не подузима, а када се ја паркирам на тротоар тужиоци по налогу Партије и моћника, за које раде иако их народ плаћа, одмах дају налог за привођење и одузимање возила.

Ускоро више детаља о овом догађају и мотивима, а више детаља у видео прилогу и изјави по изласку са суђења и прије привођења на саслушање у полицију.

 

Небојша Вукановић