palpal

UZBUNA i vanredno stanje zbog blokade „volvom“ u gradu Trebinju

Danas sam, u znak protesta zbog mobinga, maltretiranja vatrogasaca i radnika gradske administracije, parkirao svog volva na ulasku u zgradu Gradske administracije i Skupštine grada Trebinja. Poslednjih deset dana nisam uspio da dobijem odgovor na pitanje od gradonačelnika Trebinja Ćurić dr Mirka na pitanja o mobingu, ali odgovora nema, zarobljene institucije ne rade po zakonu, krše se prava radnika, obespravljenih i sirotinje, i ovakav vid demokratskog protesta je jedini način da se alarmira javnost i zastavi nasilje i mobinga nad radnicima i građanima.

U sudu sam proveo skoro 3 sata na ročištu sa Nenadom Nešićem, a za to vrijeme vladalo je pravo opsadno stanje u gradu, a više od 20 policajaca, koji su profesionalno i korektno radili svoj posao, okupilo se ispred Skupštine grada Trebinja. Potom sam po nalogu glavnog okružnog tužioca priveden na saslušanje u Policijsku upravu Treninje jer sam zbog nepropisnog parkiranja optužen da sam izvršio Krivično djelo nasilničkog ponašanja!?

Cilj mi sa jedne strane i jeste bio da ogolim tužioce i pravosuđe jer kada ja podnesem stotine dokaza i pljački miliona maraka iz javnih preduzeća i ustanova niko ništa godinama ne poduzima, a kada se ja parkiram na trotoar tužioci po nalogu Partije i moćnika, za koje rade iako ih narod plaća, odmah daju nalog za privođenje i oduzimanje vozila.

Uskoro više detalja o ovom događaju i motivima, a više detalja u video prilogu i izjavi po izlasku sa suđenja i prije privođenja na saslušanje u policiju.

 

Nebojša Vukanović