palpal

Uoči prve sjednice – Saopštenje Liste za pravdu i red

Danas počinje sa radom novi saziv Skupštine grada Trebinja, a pred početak prve konstitutivne sjednice Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića objavila je Saopštenje za javnost i poruku građanima Trebinja

Obraćanje građanima Trebinja – ZA PRAVDU I RED

Sutra, po prvi put od početka djelovanja, „Za Pravdu i Red“ – lista Nebojše Vukanovića zvanično ulazi u Skupštinu Grada Trebinja. Ovim putem želimo da se zahvalimo našim mnogobrojnim glasačima i simpatizerima, koji su omogućili da uđemo u gradski parlament. I vi, i mi, a i svi ostali ste svjesni činjenice da je naša Lista na prethodnim izborima osvojila mnogo više od četiri odbornika, ali djelovanje nakaradnog sistema je učinilo da konačan rezultat izgleda kako izgleda. Nama je bitno da nismo ćutke prešli preko toga, a i razlog zbog koga smo se okupili na listi „Za Pravdu i Red“ je borba protiv nakaradnog sistema, tako da njegovu „pobjedu“ smatramo samo jednom rundom u neravnopravnoj borbi iz koje, zajedno sa vama i uz vašu pomoć, želimo izaći kao pobjednici! Naši konačni ciljevi su – Pravda, Red i Sloboda!

Dakle, prava borba tek počinje. Želimo da nam vjerujete, a svojim dosadašnjim i budućim djelovanjem pokazaćemo da smo, sigurno, jedina kompaktna politička grupacija u Trebinju koja se u političku borbu uključila bez želje za ostvarivanjem lične koristi.

Naši motivi i ideali se nalaze u imenu naše liste – Pravda i Red. To su motivi koje streme ka ciljevima koji su moralni i pravedni, i kao takvi sigurno će imati brojne protivnike, da ne kažemo i neprijatelje, među onima koji su društvo i sve vrijednosti, svojim neznanjem i lošim namjerama, okrenuli naglavačke.

Ono što želimo istaći je da će se lista „Za Pravdu i Red“ (ne samo odbornici koji su ušli u gradsku Skupštinu, već svi) u narednom četvorogodišnjem mandatu boriti za ciljeve iz našeg programa koji su, ujedno i ciljevi i interes naših glasača i koji nisu protiv interesa bilo kog poštenog stanovnika Trebinja.

Dakle, borba će na početku, sigurno, biti neravnopravna, s obzirom na montirani odnos snaga u gradskoj Skupštini, ali će se čuti vaš i naš glas koji će, iz dana u dan, biti sve glasniji! Nadamo se da ćete i vi aktivno učestvovati u zajedničkoj borbi, jer ćemo našim programskim djelovanjem uticati na rješavanje zajedničkih i ličnih problema naših sugrađana. Nemojte očekivati uspjeh u našem radu, ako u svakom trenutku ne budemo imali i vašu podršku. Samo zajedničkim djelovanjem opozicionih odbornika u gradskoj Skupštini i njihovih glasača i simpatizera možemo izvršiti pritisak na sistem i ljude sistema koji stoje na putu ozdravljenja i opšteg društvenog napretka.

Dakle, svi zajedno moramo biti hrabri i dosljedni. Kao što su svi naši kandidati u ovu borbu ušli imenom i prezimenom, tako trebate i vi, nekada manje, a nekada više otvoreno dati podršku onim koje ste birali, takođe hrabro, svojim imenom i prezimenom!

Samo tako ćemo SIGURNO ostvariti značajan uspjeh u narednom periodu. Ne samo naš uspjeh, već uspjeh svih nas, zajedno! Na kraju će i oni koji su bili protiv shvatiti da smo i na njihovoj strani, jer naša borba je borba za bolju budućnost svih nas, ne samo budućnost pojedinaca!

SVI ZAJEDNO DO KONAČNE POBJEDE I SLOBODE! „ZA PRAVDU I RED“ – LISTA NEBOJŠE VUKANOVIĆA

Interesting For You