palpal

Ulazak Jakova Milatovića u drugi krug ključna za poraz Đukanovića

Mladi i obrazovani Jakov Milatović, kandidat Pokreta Evropa sad, dobio je veliku podršku građana Crne Gore, i sa 29% glasova u drugom krugu boriće se sa Milom Đukanovićem ko će biti novi predsjednik Crne Gore. To je odlična vijest jer su njegove šanse za pobjedu mnogo veće od Andrije Mandića, kandidata Demokratskog fronta koji je dobio 19% glasova.

Prije desetak dana govorio sam o izborima u Crnoj Gori za kanal Pravi odgovor, sa novinarom Nikolom Bukatovićem, istakao da je kandidatura Mandića pogrešna, jer je potrošen i predugo se kandiduje, da je opasno ako uđe u drugi krug, jer neće privući širu podršku što bi bilo na korist Đukanoviću, i odlično da je većina građana Crne Gore prepoznala opasnost i podržala Milatovića.

Mandić je i na završni skup u Podgorici pozvao Luku Petrovića, javno ga pozdravljali, što je i razlog više da se radujem njegovom neuspjehu jer je bio produžena ruka Milorada Dodika.

Nakon pune 34 godine vlasti red je da Đukanović i njegov DPS nestanu sa političke scene jer su podijelili i kriminalizivali društvo, preko ANB-a stvorili mafijaške i kriminalne organizacije koje su odgovorne za ubistava desetina ljudi i ugrožavaju bezbjednost cijelog regiona, i iskreno se nadam da će Jakov Milatović pobijediti u drugom krugu, jer je dobio podršku svih opozicionih stranaka, od DF-a, Demokrata, Ujedinjene Crne Gore..

 

 

Detaljnije u video prilogu..

Pogledajte gostovanje na kanalu i podkastu Pravi odgovor gdje sam prije desetak dana otvoreno govorio i o izborima u Crnoj Gori, pogrešnoj i opasnoj kandidaturi Andrije Mandića (od 1:27:50)…

 

Nebojša Vukanović