palpal

Trećepozovci i velika nervoza Zorana Stevanovića

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ne može da se oporavi od zvižduka i poniženja koje je doživio na protestu radnika ispred Alumine, a novi udarac zadat mu je na otvaranju kulturne manifestacije, gdje su ga građani Zvornika takođe dočekali zvižducima, pa se brzo povukao i završio kratak govor, vidno neraspoložen i zabrinut, o čemu pišu lokalni portali.

 

Stevanović je upregao sve snage i raspoloživa sredstva da popravi poljuljani rejting, umiri nezadovoljstvo naroda, proteste radnika Alumine, te pokuša odbraniti kriminalnu odluku Vlade Republike Srpske da preda Aluminu i Fabriku glinice Birač fočanskom Pavgordu i Gociju Pavloviću. Istovremeno on i njegovi drugari objavljuju i šalju javno prijeteće poruke, misleći naivno da će na taj način nekog zaplašiti, iako im slične metode godinama nisu dale rezultat. Jedan od njih je i izvjesni Lazar Lale Pejić, penzionisani oficir i ulizoca koji pokušava da se dodvori

Stevanović je upregao sve režimske medije da brane njegov projekat otimanja Alumine sa partnerom Gocijem Pavlovićem, ponaša se kao portparol i zastupnik PAVGORD-a a ne gradonačelnik Zvornika, a na kraju je upregao i trećepozivca Zorana Šarenca da preko Faktora i ATV-a, pokušava preokrenuti situaciju.

Stevanović je u velikom intervjuu za Faktor izvrijeđao mene i moje saborce, pokazujući ko ga najviše žulja i smeta, te pokazao veliki strah, nervozu i nesigurnost. Ako će ga Šarenac i žuti tabloid Faktor spasiti operaciju i preokrenuti javno mijenje u Zvorniku i Birču, onda neka je prosto, ali sam siguran da će Stevanoviću i Dodiku građani Zvornika isporučiti fakturu 2-og oktobra, i da će platiti žestoku cijenu svoje osionosti, bahatosti, korupcije, kriminala i pokušaja otimanja javne imovine, koja se mora vratiti narodu.

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović