palpal

Трећепозовци и велика нервоза Зорана Стевановића

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић не може да се опорави од звиждука и понижења које је доживио на протесту радника испред Алумине, а нови ударац задат му је на отварању културне манифестације, гдје су га грађани Зворника такође дочекали звиждуцима, па се брзо повукао и завршио кратак говор, видно нерасположен и забринут, о чему пишу локални портали.

 

Стевановић је упрегао све снаге и расположива средства да поправи пољуљани рејтинг, умири незадовољство народа, протесте радника Алумине, те покуша одбранити криминалну одлуку Владе Републике Српске да преда Алумину и Фабрику глинице Бирач фочанском Павгорду и Гоцију Павловићу. Истовремено он и његови другари објављују и шаљу јавно пријетеће поруке, мислећи наивно да ће на тај начин неког заплашити, иако им сличне методе годинама нису дале резултат. Један од њих је и извјесни Лазар Лале Пејић, пензионисани официр и улизоца који покушава да се додвори

Стевановић је упрегао све режимске медије да бране његов пројекат отимања Алумине са партнером Гоцијем Павловићем, понаша се као портпарол и заступник ПАВГОРД-а а не градоначелник Зворника, а на крају је упрегао и трећепозивца Зорана Шаренца да преко Фактора и АТВ-а, покушава преокренути ситуацију.

Стевановић је у великом интервјуу за Фактор извријеђао мене и моје саборце, показујући ко га највише жуља и смета, те показао велики страх, нервозу и несигурност. Ако ће га Шаренац и жути таблоид Фактор спасити операцију и преокренути јавно мијење у Зворнику и Бирчу, онда нека је просто, али сам сигуран да ће Стевановићу и Додику грађани Зворника испоручити фактуру 2-ог октобра, и да ће платити жестоку цијену своје осионости, бахатости, корупције, криминала и покушаја отимања јавне имовине, која се мора вратити народу.

Нека буде што бити не може, нека буде борба непрестана до коначне побједе!

 

Небојша Вукановић