palpal

Sutra kafa sa Gačanima, Hotel Metohija od 19 časova

Sutra veče sam u posjeti Gacku, i poslije bure koju su izazvala međusobna sitna pisma i optužbe direktora Elektroprivrede Republike Srpske razgovaraću o stanju na Rudniku i Termoelektrani Gacko, pred nastavak sjednice Narodne skupštine Republike Srpske u naredni utorak, na kojoj će se razgovarati o stanju u energetici.

 

Ovo je ključna firma za Gacko i Hercegovinu koja zapošljava 2 000 ljudi, a nalazi se u teškoj situaciji i na ivici stečaja, sa dugovanjima i obavezama koja su dostigla 100 miliona maraka.

U toku su pripreme za Opšte izbore, koji bi se trebalo održati na jesen, ako ih vlastodršci ne odlože, i treba se dobro organizovati kako bismo skinuli okove SNSD-a. Širom Srpske organizujemo Povjereništva Za pravdu i red–liste Nebojše Vukanovića, a vrijeme je da se i u Gacku napravi dobra ekipa, koja bi branila izbornu volju građana.

Svi koji žele i imaju vremena neka sutra veče dođu na piće u Hotel Metohija u centru Gacka, srijeda 16.2. od 19 časova, a uskoro ćemo, dok otopli, organizovati i tribine i razgovore sa građanima u Gacku i drugim hercegovačkim mjestima.

 

Nebojša Vukanović