palpal

Skandal u Mrkonjiću – zbog pozdrava „merhaba askeri“ obezbjeđenje izbacilo sa sjednice Sergeja Milanovića

Danas oko 10 časova počela je sjednica Skupštine Opštine Mrkonjić Grad te je već na prvoj tački dnevnog reda došlo do verbalnog konflikta izmedju predsjednika skupštine Stevice Eremije i Sergeja Milanovića samostalnog odbornika i povjerenika Liste Za Pravdu i Red u Mrkonjić Gradu. Već na prvoj diskusiji o Dnevnom redu Milanović je pozdravio SNSD  odbornike sa Merhaba asker te je dobio opomenu predsjednika skupštine a klub snsd-a tražio je pauzu od deset minuta.

Nakon pauze ponovo su dali riječ Milanoviću ali nakon upadanja u riječ odbornika snsd-a došlo je do verbalnog sukoba i izrečena je mjera udaljenja sa sjednice.

Detaljnije o tome možete pročitati u izjavi koju je Milanović dao u Mup-u gdje je prijavio predsjednika skupštine za sprečavanje u vršenju odborničke dužnosti.

 

Udaljenje sa sjednice prisilno su izvršili pripadnici Master Security obezbjedjenja koje je u Vlasništvu Mladena Milanovića Kaje inače rodjaka predsjednika skupštine Stevice Eremije.

Takodje Milanović ističe da će se obratiti svim nadležnim tijelima državne uprave zbog proizvoljnog i bezrazložnog ometanja odborničkog rada.
Ovakvom praksom ruše se sve pretpostavke o postojanju demokratije i ljudskih prava u Republici Srpskoj.

Detaljnije u video prilozima sa sjendice Skupštine opštine Mrkonjić Grad…

 

Nebojša Vukanović