palpal

Sjajan odziv Paljana i ručni rad na poklon

Sa svojim mladim saborcima iz sarajevsko-romanijske regije, Stefanom Mrgudom, Dejanom Kovačem i Nemanjom Milićevićem, mladim studentom iz Bileće koji se javio da pomogne u prikupljanju potpisa, danas sam razgovarao sa građanima Pala i sakupljao potpise podrške, i prijatno sam iznenađen veoma pozitivnim reakcijama naroda.

Pedesetak Paljana, od toga mnogo mladih ljudi koji se nikada nisu bavili politikom, došlo je danas na Trg u centru grada da potpisom podrži našu borbu i izlazak na izbore, a mnogi su se sami prijavili da budu volonteri posmatrači na izborima, čuvali kutije i izbornu volju građana, što je ključno za pobjedu.

Posebno me je prijatno iznenadio mladi umjetmik sa Pala Marko Mijović, koji je naslikao i poklonio mi prekrasnu sliku,  pravo malo umjetnički djelo rađeno u slikarskoj tehnici tušem. Marko je i ranije poklanjao svoj rad, još kao učenik osnovne škole, i iskreno veliko hvala na trudu, poklonu i podršci.

Od 18 časova se družim sa Nevesinjcima u Kancelariji Liste za pravdu i red na Trgu u centru Nevesinja. Kao vukovi krstarimo sa jednog na drugi kraj Srpske, naš tempo i energiju niko ne može da prati, upros neograničenim resursima koje režim posjeduje jer je zarobio državu, javna preduzeća i resurse. Neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović