palpal

Сјајан одзив Паљана и ручни рад на поклон

Са својим младим саборцима из сарајевско-романијске регије, Стефаном Мргудом, Дејаном Ковачем и Немањом Милићевићем, младим студентом из Билеће који се јавио да помогне у прикупљању потписа, данас сам разговарао са грађанима Пала и сакупљао потписе подршке, и пријатно сам изненађен веома позитивним реакцијама народа.

Педесетак Паљана, од тога много младих људи који се никада нису бавили политиком, дошло је данас на Трг у центру града да потписом подржи нашу борбу и излазак на изборе, а многи су се сами пријавили да буду волонтери посматрачи на изборима, чували кутије и изборну вољу грађана, што је кључно за побједу.

Посебно ме је пријатно изненадио млади умјетмик са Пала Марко Мијовић, који је насликао и поклонио ми прекрасну слику,  право мало умјетнички дјело рађено у сликарској техници тушем. Марко је и раније поклањао свој рад, још као ученик основне школе, и искрено велико хвала на труду, поклону и подршци.

Од 18 часова се дружим са Невесињцима у Канцеларији Листе за правду и ред на Тргу у центру Невесиња. Као вукови крстаримо са једног на други крај Српске, наш темпо и енергију нико не може да прати, упрос неограниченим ресурсима које режим посједује јер је заробио државу, јавна предузећа и ресурсе. Нека буде борба непрестана до коначне побједе!

 

Небојша Вукановић