palpal

Порука начелнику Полицијске управе Синиши Лакети – хапси или си саучесник у криминалу

Полиција нажалост још увијек није реаговала и спријечила криминалне радње, покушај куповине гласова и подмићивања грађана Требиња пакетима намирницама од стране активиста владајуће странке. Ово је порука начелнику Полицијске управе Требиње Синиши Лакети да одмах мора да реагује, заплијени возило које је предмет кривичног дјела, претресе просторије у којима је сједиште Градског одбора СНСД Требиње, заплијени робу која је предмет кривичног дјела и похапси све припаднике организоване криминалне групе која је извршила кривично дјело које смо снимили и документивали, те открије ко су налогодавци и организатори криминалне групе. Имамо индиције и сазнања ко су налогодавци, а имена су позната широј јавности.

Према начин сазнањима, један требињски привредник близак властима, који добија уносне послове од јавних предузећа уплатио је 14 000км за 200 пакета вриједних око 70км за куповину сиромашних грађана Требиња, који су купљени у маркету „Тропик“, а дијељени сиротињи, умној и моралној, испред сједишта СНСД-а у Требињу. Име приватника и фирму објавићемо чим добијемо рачуне и званичну потврду.

Закон мора бити једнак за све грађане и полиција мора процесуирати све који су извршили кривична дјела и не смије радити селективно – једне процесуирати друге амнестирани. Уколико начелник полицијске управе Синиша Лакета не поступи у складу са законом  и дозволи изборне злоупотребе сносиће одговорност и посљедице, јер је ситуација у Требињу јако напета и ствари лако могу измаћи контроли.

Погледајте поруку коју сам упутио начелнику Лакети