palpal

Ekskluzivno uhvaćeni na djelu – kako SNSD kupuje glasove u Trebinju

Naši hrabri momci i djevojke jutros su uspjeli da dokumentuju i snime kako Mirko Ćurić i SNSD kupuju glasove i spremaju pakete za kupovinu glasača u Trebinju. Paketi su preuzeti u marketu „Tropik“ u centru Trebinja, a potom žutim kombijem firme „Anis“ prebačeni do sjedišta SNSD-a, a potom istim kombijem i drugim vozilima dijeljen sirotinji po trebinjskim naseljima. U paketu se jasno vidi napisana poruka da pakete „poklanja“ Mirko Ćurić.

SNSD  je očito iznajmio vozilo od rent-a-kar kompanije, vjerovatno sa ciljem da se prikriju tragovi kriminala i sramne kupovine glasova. Na snimku se jasno vide aktivisti SNSD-a koji učestvuju u ovom kriminalnom djelu, a policija bi odmah trebala da reaguje i da ih pohapsi, utvrdi ko je nalogodavac i organizator ove kriminalne grupe jer je svima jasno da se radi o kršenju zakona, korupciji i nedozvoljenoj kupovini glasova.

Sve je snimljeno i dokumentovano, a policija i tužilaštvo odmah i hitno da reaguju i pohapse ljude koji grubo krše zakon i pokušavaju paketima hrane, koji su vjerovatno plaćeni iz budžeta i sa računa javnih preduzeća, da kupe glasove pred lokalne izbore koji se održavaju sutra.

Policija je trebala prva da reaguje i spriječi krivično djelo, a činjenica da SNSD sve radi transparentno i javno, ne pokušava da sakrije kupovinu glasova i krivična djela, pokazuje koliko su bahati i osioni jer misle da su amnestirani za sve, da neće odgovarati jer su zarobili institucije ali su se prevarili u procjeni.

 

Nebojša Vukanović