palpal

Поносан на листу и млад тим – упознајте кандидате за посланике из Херцеговине

Синоћ је одржан састанак и договорена листа кандидата за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ из Семберије и Изборне јединице 6, коју смо данас представили јавности, а вечерас је у нашој Канцеларији у Зворнику сједница повјереника За правду и ред – листе Небојше Вукановића из Подриња и регије Бирач, на којој ће бити договорена листа кандидата из ове регије. Поред кандидата свакако су кључни људи у сјени, којих нема пуно у јавности, али који нам пружају подршку и биће најважнија карика у одбрани гласова на изборни дан, и на њима почива сва борба јер ни без њих и чувања кутија све било узалудно.

Сутра ћу представити носиоца листи и кандидате за посланике из Подриња, а потом из Крајине, Посавине и Сарејевско-романијске регије, сјајну екипу људи широм Српске на које сам веома поносан. Имам част да представим своје Спартанце и савремене револуционаре, који су будућност Српске, њене обнове и таласа промјена. Поносан сам на екипу младих, образованих и сјајних људи, без мрље у каријери, који ће бити на Листи за правду и ред у Херцеговини и Изборној јединици 9 за посланике у Народној скупштинк Републике Српске, као и у осталим дијеловима Српске које ће јавност ускоро да упозна.

У Херцеговини имамо пуну листу са 12 кандидата од којих су 5 даме, Загорка Граховац, професорица енглеског језика из Невесиња, Дајана Милишић, дипломирани библиотекар из Требиња, Јована Остојић, млада професорица из Рудог, Николина Јелић, еколошки активиста из Гацка и студент Правног факултета у Београду, и Ања Петровић из Чајнича, будућа професорица њемачког и енглеског језика која студира на Филозофском факултету у Новом Саду.

Поред мене, који сам носилац Листе, кандидати за посланике су одборник у Скупштини града Требиња Ђорђе Вучинић, Лазар Радан, студент генерације Филозофског факултета у Новом Саду, успјешни спортиста који ће ускоро почети са докторским студијама иако има свега 24 године, Срђан Чабрило, инжињер и успјешан ИТ стручњак из Требиња, Обрад Самарџић, професор на Филозофском факултету у Никшићу, који је био на Листи за правду и ред и 2014. године, Бојан Милићевић, професор руског језика и књижевности, и Милан Никчевић, историчар и књижевник из Гацка.

Носилац Листе за правду и ред за Парламентарну скупштину БиХ је Ненад Грковић, професор физике у Гимназији Јован Дучић из Требиња, а на листи из Херцеговине су још професорица Олга Миљановић те одборници Душко Нинковић и Небојша Милишић, док ће остатак листе бити кандидати из сарајевске и зворничке регије.

Херцеговци имају за кога да гласају и дају повјерење екипи младих, способних, образованих, слободних у неуцијењених људи добрих намјера који ће се истински борити за Херцеговину, интересе обесправљених и понижених.. Погледајте више детаља у кратком видео прилогу..

 

Небојша Вукановић