palpal

Policija Buhu lišila slobode i izvršila pretres, ranije prijetio stanarima zgrade zbog supruge

Policija je lišila slobode Nebojšu Buhu zbog počinjenog Krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti, te po nalogu okružnog tužioca izvršili pretres njegovog vozila i objekata u kome stanuje, navedeno je danas u Saopštenju Policijske uprave Trebinje.

Saznari zgrade u kojoj stanuju Buhe obavjestili su me da su ranije imali sličnih problema, te da im je Buha upućivao prijeteće poruke preko zajedniče vajber grupe, a problem je ponovo bio u njegovoj konfliktnoj supruzi, koja je pravila probleme zbog korištenja bazena na vrhu zgrade, jer se Bokonjićka bunila i protivnia da bazen koriste gosti koji su iznajmili apartman u luksuznoj zgradi u kojoj je kupila stan, jer ona tobože ne podnosi gužvu.

Njegove prijeteće poruke uznemirile su ostale stanare zgrade koji su negodovali, ali slučaj nije prijavljen policiji. Zanimljivo da je i njima svoje ponašanje pravdao potrebom da se zaštiti supruga i djeca, koja naravno ničim nisu bila ugrožena.

Jasno je da je problem u ponašanju njegove konfliktne supruge, koja se svađa i da komšijama i očito podstiče supruga da rješava njene konflikte i probleme, koje sama pravi.

 

Nebojša Vukanović