palpal

Šta im je naredni korak i šta sve planiraju do oktobra?

Orkestrirani napadi, atmosfera linča, zastrašivanje, ucjene prijetnje i ponižavanje svih koji dobiju mrvice, imaju posla ili su povezani sa javnim sektotom, a koju u Trebinju stvara Luka Petrović preko mreže svojih poslanika, portaloida i medija koje plaća narodnim novcem, već sada doživljava vrhunac, a do lokalnih izbora ostalo je više od pola godine. On vjerovatno nije direktno naredio upad u kuću, ali preko svoje portparolke kreira javno mjenje, podstiče mržnju i nasilje prema meni pa je ovo samo logičan slijed atmosfere koju stvara i incidenata koje priželjkuje.

 

Bokonjićka preko svog portaloida Hercegovina press gotovo svakodnevno plasira neku negativnu vijest i informaciju o meni, to smatra normalnim jer je to posao i zadatak koji dobija od Partije, a zanimljivo da danas ćuti i oglašava se preko Milosave i Boža, Rejtinga i Trebinjelajva, misleći da će izbjeći odgovornost.

Istraživanja koja radi  jasno pokazuju raspoloženje naroda u Trebinju, da će doživjeti težak poraz, da ne mogu naći čovjeka koji će izaći na crtu Lazaru Radanu, pa iz straha i nemoći prave razne ludosti i očito ne prezaju ni od čega kako bi se obračunali sa političkim protivnicima. Ogromnu medijsku mašineriju su upregli, bacaju milione maraka na njih preko raznih sponzorskih Ugovora i oglašavanja, ali uprkos ogromnim resursima ne mogu da nam pariraju jer je na našoj strani istina, a narod iako sluđen i porobljen toga je svjestan.

Prvo je angažovao, na mene i moju kuću poslao Gorana Suvaru, a očito da je nervozni Luka Petrović, posebno nakon smjene, spreman otići i mnogo dalje, i pitanje je šta nas sve čeka do oktobra, kakve će splete i prljavštine da upotrijebe.

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag, a dobro je da narod jasno vidi ko su plaćenici i udvorice u Trebinju koji mogu pasti tako nisko i biti nečasni da pravdaju uznemiravanje starice i napade, i to gnusnim lažima, ali svi će snositi odgovornost i posledice za zloupotrebe, jer mogu kako hoće ali neće dokle hoće.

Detaljniji osvrt na poslednja dešavanja i tenzije u Trebinju u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović