palpal

Полиција Буху лишила слободе и извршила претрес, раније пријетио станарима зграде због супруге

Полиција је лишила слободе Небојшу Буху због почињеног Кривичног дјела угрожавања сигурности, те по налогу окружног тужиоца извршили претрес његовог возила и објеката у коме станује, наведено је данас у Саопштењу Полицијске управе Требиње.

Сазнари зграде у којој станују Бухе обавјестили су ме да су раније имали сличних проблема, те да им је Буха упућивао пријетеће поруке преко заједниче вајбер групе, а проблем је поново био у његовој конфликтној супрузи, која је правила проблеме због кориштења базена на врху зграде, јер се Бокоњићка бунила и противниа да базен користе гости који су изнајмили апартман у луксузној згради у којој је купила стан, јер она тобоже не подноси гужву.

Његове пријетеће поруке узнемириле су остале станаре зграде који су негодовали, али случај није пријављен полицији. Занимљиво да је и њима своје понашање правдао потребом да се заштити супруга и дјеца, која наравно ничим нису била угрожена.

Јасно је да је проблем у понашању његове конфликтне супруге, која се свађа и да комшијама и очито подстиче супруга да рјешава њене конфликте и проблеме, које сама прави.

 

Небојша Вукановић