palpal

Pismo mostarskih Srba koji su ogorčeni zbog izdaje se Milivojevića i SNSD-a

Prenosim u cjelosti pismo koje sam dobio od Srba, povratnika u Mostar i dolinu Neretve, koji su ogorčeni zbog izdajničke politike SNSD-a, i dr Velibora Milivojevića, potpredsjednika Skupštine grada Mostara, koji je postao privjesak HDZ-a. Pročitajte pismo mostarskih Srba koje će imati uskoro i nastavak…

Prošlo je neko vrijeme od kada smo pisali određenim medijima o nekontrolisanom haosu koji je nastupio u Mostaru kada su se novokomponovani SNSD-ovci i pobegulje iz Mostarskog SDS-a počeli utrkivati za mrvice koje su im bacale hrvatske i bošnjačke stranke. Međutim mnogi mediji se plaše objaviti istinu te ste nam Vi g.Vukanoviću ostali kao jedini borac za istinu koja se trudi da istina dođe do običnog malog čovjeka.
Poslije našeg zadnjeg teksta o zloupotrebi bolovanja kojim je uzdanica dr.Milivojevića i SNSD-a u Mostaru Gorica Rašović oštetila fond zdravstva Srpske za više desetina hiljada maraka desile su se čudne stvari. Prvo je doktorica Sanja Đurasović, članica predsjedništva SNSD-A GO Mostar napustila stranku kao i njen suprug ugledni mostarski doktor. Jeli razlog tome lažno višegodišnje bolovanje gospođe Rašović utvrdiće nadležni organi a kako imamo informaciju nelegalne radnje gospođe Rašović su prijavljene SIPI i biće predmet istrage i ko joj je u tome pomagao.
Gospođa Rašović je bez obzira na to nagrađena tako što je imenovana za Predsjednicu Aktiva žena SNSD-A Mostar i glavna je prilikom dočeka Milorada Dodika i njegovih ljudi u Mostaru kojima ne smeta što imaju posla sa osobom koja se sumnjiči za krađu novca iz budžeta Republike Srpske. U međuvremenu dr.Velibor Milivojević uz pomoć prijatelja iz centrale SNSD-a, na nelegalan način sklonio šefa kancelarije Vlade Republike Srpske u Mostaru Radoslava Tubića i gospođu Rašović postavio na njegovo mjesto bez obzira na njene zloupotrebe na starom radnom mjestu. Kriminal je očito u SNSD-u Mostaru preporuka za najbolje pozicije.  Baš nas zanima kako je dr.Milivojević prezentirao svojim pretpostavljenim kvalitete ove osobe i njen dosadašnji rad.
Dok ovakvi kao Gorica Rašović napreduju u Mostaru su nezaposlena djeca poginulih boraca Vojske Republike Srpske ili se snalaze radeći sve i svašta, uglavnom van svoje struke dok se Milivojević savija pod skute HDZ-a ispunjavajući njihove želje zarad ličnih interesa. U mostarskom budžetu je zahvaljujući Veliboru Milivojeviću namjenjeno oko 0,1% sredstava za srpske projekte što je užasavajuće, dok sa druge strane on nema ništa protiv ulica koje nose nazive ustaških zločinaca čiji potomci ovih dana skrnave Srpska groblja po Mostaru dok on ćuti i prima dobru platu i još bolje paušale i naknade.
Ovo je glas razočaranog srpskog naroda iz Mostara i svaka izrečena riječ u ovom i prethodnim tekstovima se može lako provjeriti. Neka se jave ovdje spomenuti i neka demantuju ove navode ako nisu tačni… ali demanti se neće desiti jer nisu to radili ni ranije, a sve što smo ranije pisali nije osporavano jer se istina ne može osporiti.
Slijedi uskoro:  Gdje je nestalo 480.000 KM koje je SNSD Mostar dobio od svoje centrale za lokalne izbore 2020?
Zašto je Velibor Milivojević razbio Koordinaciju Srba Mostar baš pred opšte izbore?