palpal

Odbornici na terenu – je li interes Dutine važniji od stanara i djece

Ne stišava se bura sa tek useljene zgrade za mlade bračne parove u Trebinju, koja je sagrađena u bivšoj kasarni Luka Vukalović. I dok direktor Agrarnog Fonda i bivši predsjednik Mladih SDS-a tvrdi da je „investitor“ koji je dobio saglasnost stanara i sve radi po zakonu, ali ga sa druge strane demantuju stanari, njih oko 30, koji su potpisali peticiju i predali je na Protokol grada Trebinja, tražeći da se umjesto bašte i kafića izgradi igralište za djecu.

Umjesto da odgovori na pitanja o porijeklu novca za investicije, kako je za par godina kao direktor propalog Agrarnog Fonda stekao bogatstvo i novac za opremanje i otvaranje kafića, da li zloupotrebljava dužnosti i zbog čega na silu otvara kafić ignorišući stavove stanara, Vesko Dutina obrušio se uvredama i lažima na Dajanu Milišić i odbornike Kluba za pravdu i red.

Na poziv stanara odbornici Kluba za pravdu i red izašli su na teren i pokrenuli pitanje o kome će se govoriti i na narednoj sjednici Skupštine grada Trebinja, i tražiti da gradonačelnik odgovori na pitanje zašto gradske vlasti ne žele da ispune obećanje i sagrade igralište.

Činjenica da su gradske vlasti sagradile zgradu za mlade bračne parove uzimajući naše ideje i prijedloge iz Programa koji smo predstavili 2012. i 2016. godine, još jedan je pokazatelj da je naš program za vlast „Stari i Novi zavjet“, i da su sve projekte koje rade preuzeli po idejama i detaljima iz našeg programa.

Detaljnije u video-prilogu, i čekamo Veska Dutinu da se oglasi i odgovori na pitanja stanara, te o porijeklu novca za investiranje.

Nebojša Vukanović