palpal

Након ТрибУне у Трнову вандали оштетили билборде

На ТрибУни СНСД-а у Трнову присталице власти чули су „поДпредсједнике“ Жељка, Сташу и Марка, те кандидате „у Нардној скупштини“, напунили батерије а потом акумулирану негативну енергију испразнили на плакатима и билбордима опозиционих кандидата, цртајући по њима полне органе.

У октобру се мора побиједити примитивизам и вандализам, и напокон стати у крај гомили бахатих и неодговорних примитиваца и њиховим необразованим присталицама. То је једино могуће уколико буде масован излазак на гласање, и изађу сви грађани, прије свега млади и апстиненти са претходних избора. На поправном испиту не смијемо пасти!

Уколико се грађани предају и клони у апатију умјесто образованих и паметних, власт и народне представнике ће бирати необразовани, неваспитани бескрупулозни примитивци, и они ће владати јер се сличан сличном радује. Морамо у октобру показати да у Републици Српској има много више нормалних, пристојних, васпитаних и образованих него других које режим лако купује, уцјењује и њима манипулише.

Необразовани присталица и активиста браће Вуковић ће сигурно изаћи на изборе и зна за која ће гласати, јер су му ментори дали метлу у руке и он је са том кошчицом задовољан. Нажалост глас особе на граници, са којом се лако манипулише, вриједи као глас неког професора, љекара и академика, и ако они на дан избора остану код куће владаће нам ограничени, необразовани и бескрупулозни, а исељавање младих и образованих биће још масовније. Не смијемо препустити нашу судбину у њихове руке.

 

Небојше Вукановић