palpal

Ko je Marko Marković, novi izvršni direktor HE na Vrbasu?

Elektroprivreda Srpske postala je talac negativne selekcije i pretvorila se u skladište propalih studenata, moralnih ameba i mediokriteta raznih partija, SNSD-a i njenih prikolica, koje zauzimaju direktorske pozicije, a nisu ni sami svjesni gdje su došli. HET je za direktora dobio Čomu Diplomu, koga je SIPA hapsila zbog falsifikovanja i lažnih diploma, Elektroprivreda Joca Vlatkovića, Rudnik i termoelektrana Gacko izvjesnog Grahovca, kome je trebalo nekoliko pokušaja da u Brčkom položi državni ispit za privatnu diplomu, dok su Hidroelektrane na Vrbasu dobile izvjesnog Marka Markovića za izvršnog direktora.

Dobro ima ijedan kilovat struje na mreži i dobro išta funkcioniše i radi kad vidim ko sve rukovodi Elektroprivredom i elektro-energetskim sistemom Republike Srpske. Prenosim tekst koji sam dobio iz Kneževa o promjenama u Hidroelektranama na Vrbasu i nekoliko zanimljivih detalja o novom izvršnom direktoru Marku Markoviću, odborniku Ujedinjene Srpske u Skupštini opštine Kneževo i bivšem stručnom saradniku za lovstvo u Šumskom gazdinstvu Čemernica.

 

KRIVOLOVAC – ulovio ZLATNU KOKU

Ovih dana, zbog isteka mandata, dužnosti je razrješen, izvršni direktor za pravne i kadrovske poslove, u MH „ERS“ ad. Trebinje – ZP „Hidroelektrane na Vrbasu“ a.d. Mrkonjić Grad, koji je bio član DNS-a. Na upražnjeno mjesto imenovan je Marković Marko, stručni saradnik za lovstvo u ŠG.“Čemernica“, diplomirani pravnik za bezbjednost i kriminalistiku. Isti je zasnovao radni odnos kao šumarski tehničar, u međuvremenu završio je privatni fakultet za bezbjednost u Banjaluci, kada je raspoređen na navedeno radno mjesto.
Nikada nije radio u struci, bez dana radnog iskustva, bez završenog  pravnog fakulteta, imenovan je za izvršnog direktora, za pravne i kadrovske poslove. Plata istog je oko 3000 km, i naravno ima na raspolaganju službenu limuzinu sa kojom putuje na posao, iz Kneževa u Mrkonjić Grad.
Isti je u poslednjih 7 – 8 godina radio kao stručni saradnik za lovstvo, toliko stručno je radio da su ga članovi lovačkog društva sumnjičili za najvećeg krivolovca u Kneževu.
Međutim, ovaj put je najbolje pokazao svoje vještine, jer je bez sumnje, ulovio zlatnu koku. Isti je kadar US Nenada Stevandića. OOUS na lokalnim izborima osvojio je 693 glasa, a Marko  384 glasa, što je bilo dovoljno da uđe u SO Kneževo.
Ovo su njegove reference koje su ga kandidovale na navedenu poziciju, za koju bi sigurno konkurisali vrsni pravnici i sposobni kadrovi, koji očigledno ne mogu doći do izražaja od podobnih poltrona.
NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA