palpal

Катарска штампа фасцинирана умијећем и радом др Ерића

Годину дана по одласку у Катар, наш чувени пластични и реконструктивни хирург др Дражан Ерић освануо је на насловним странама штампе у Катари, а тамошња јавност је фасцинирана достигнућима и радом младог љекара. Најтраженији дневни лист „Катар трибјун“ објавио је интервју са др Ерићем, који је за кратко вријеме увео низ новина и значајно унаприједио област пластичнеи реконструктивне хирургије у Катару.

 

 

У тексту Катар трибјуна истиче се како је болница „Ел Хамади“ прва у Катару почела са примјеном иновативних савремених операција контурирања тијела након великих губитака тежине, такозваног „боди лифтинга“ захваљујући начелнику Одјељења за пластичну хирургију др Ерићу, који је први у Катару успјешно извео ову операцију.

За кратко вријеме др Ерић је у Катари постао велико име, уважен и признат стручњак, добитник више признања и награда. Нажалост др Ерић је много више уважен и цијењен у свијету него код нас, и права је штета што је један овакав љекар напустио Републику Српску и БиХ, и што нисмо довољно цијењили и поштовали великог стручњака.

 

Небојша Вукановић