palpal

Zahvalnost na podršci

U proteklo vrijeme dobio sam veliki broj poruka i pisama građana i pratilaca koji mi pružaju podršku, i ovom prilikom još jednom se zahvaljujem svima koji cijene trud i rad, koji će se nadam isplatiti i  napokon dovesti do zavođenja pravde i reda u državi i društvu. Poruke stižu iz skoro svih dijelova svijeta, od Čikaga, Vankuvera i Sidneja do Beča, Ciriha i Minhena, i moram priznati da sam srećan i ponosam što podrška borbi raste, i što sve više ljudi, nakon brojnih padova i iskušenja, osjeti iskrenost u namjeri da se nakaradni sistem sruši i iz korijena promijeni.

Brojni čitaoci žele da pomognu u borbi, prije svega sa nepravednim kadijama, njihovim sramnim presudama i drakonskim kaznama kojima pokušavaju da me finansijski potpuno unište, i tako natjeraju da ućutim. Uprkos činjenici da blog ima preko pola miliona mjesečnih pregleda posjetilaca, a da „YouTube“ kanal ima preko 6,5 miliona pregleda, svega jedan milion manje od zvaničnog kanala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog SNS-a, blog Nebojše Vukanovića nikada nije funkcionisao na komercijalnoj osnovi, jer bi se reklamiranjem i oglašavanjem nekih velikih kompanija na neki način otkupila oštrica, izgubila nezavisnost i potpuna samostalnost u radu i pisanju, jer je teško kritikovati nekog ko plaća promociju.

Mnogi čitaoci i poštovaoci, prije svega oni iz inostranstva, uporno me pozivaju jer žele da pruže podršku,  pitaju kako mogu da pomognu plaćanje drakonski kazni, koje su do sada prešle 40 000 maraka, pa sam nakon dužeg razmišljanja odlučio da postavim baner na blogu, i tako omogućim dobrovoljne uplate onih koji žele, bez ikakvog uslovljavanja, da podrže borbu.

Uoči opštih izbora 2014. godine, kada sam formirao nestranačku Listu za pravdu i red, na sajtu je bio postavljen baner za donacije političke kampanje, jer se na taj način finansiraju kampanje u Americi, Francuskoj i drugim uređenim zemljama, ali niko, baš niko, tada nije, bar jednim dolarom simbolično podržao prvu nestranačku Listu, i baner sam povukao. Ipak, nakon što sam poslednjih mjeseci dobio veliki broj poruka i mejlova naših ljudi, odlučio sam da ponovo ostavim mogućnost ljudima koji cijene rad, da ukoliko žele dobrovoljno pomognu borbu. Iskreno se nadam da će se velika borba i trud uskoro isplatiti, i da će biti malo više reda i pravde na ovim prostorima. Unaprijed se zahvaljujem svima na lijepom riječima i iskazanom poštovanju, podršci, sugestijama, konstruktivnim kritikama i svakom vidu podrške u borbi protiv Mafije i unutrašnjih okupatora koji su zarobili državu i okupirali sve njene institrucije.

Neka bude borba neprestana!

 

NAPOMENA: Pošto nisam u mogućnosti da odmah kontrolišem uplate, po saznanju da je uplata stigla od bilo kakvih osoba, udruženja i organizacija koje se bave ilegalnim i koruptivnim aktivnostima, ili aktivnostima koje urušavaju vladavinu prava i pravde, iste će biti vraćene.

 

Nebojša Vukanović