palpal

Kad drskost i bezobrazluk pređu sve granice

Rezultati glasanja mobilnog i kovid tima u Trebinju, koji su napokon „prebrojani“ i uneseni u Bazu podataka CIK-a, najbolje pokazuju svu drskost, bahatost i beskrupuloznost Gradske izborne komisije Trebinja i gradskih vlasti. I dok je Lista za pravdu i red na svim Biračkim mjestima u Trebinju imala između 12 i 20% glasova, u mobilnom i kovid timu svega 1%, ili samo 4 od skoro 250 glasova!? Kako je moguće da tamo gdje posmatrači ne mogu da posmatraju glasanje i brojanje za našu Listu glasa svaki 100 Trebinjac, a tamo gdje imamo posmatrača svaki šesti ili sedmi? Da li je moguće da su samo pristalice SNSD-a i vladajuće koalicije bile zaražene koronom ili glasale u odsustvu? Kako je moguće da socijalisti dobiju duplo više glasova nego cijela opozicija zajedno, a SNSD čak 700% više nego tri opozicije stranke i koalicije?

 

Još je drskiji i očigledniji ponovni pokušaj otimanja 10 glasova Bojanu Milićeviću u Vinogradima. Dva puta već su u GIK-u pokušali da mu ukradu 20 glasova na 2 mjesta, i tek nakon intervencije i prigovora su ispravili „greške“, da bi sada ponovo „greškom“ i „slučajno“ ukrali 10 glasova na BM 009 Vinogradi? Kako nikako ne pogriješe kad je SNSD i Luka u pitanju, već impovećavaju realni broj glasova? Kako je moguće da je sam Luka Petrović posle izbora izjavio da Lista za pravdu i red ima 15,2% glasova a sada smo nakon maratonskog „brojanja“, skidanja pečata i prepravljanja palo na 14%? Nije valjda da neko nisi da bi nam Luka i SNSD dali jedan glas a ne jedan procenat više nego što imamo?

Javno je da je cilj da nam se otme 6-ti odbornički mandat u Skupštini grada Trebinja, al konačnu riječ daće CIK BiH. Kad otimaju i kradu sve onda je logično da kradu i glasove, a rezultati mobilnog i kovid tima samo su sve ogolili i potvrdili ono na šta smo mjesecima upozoravali. Tjeraćemo ih do sidnjeg dana i iskreno se nadam da će CIK BiH uvažiti Prigivore, poništiti brojanje i glasanje jer su protekli lokalni izbori sve samo ne pošteni, demokratski i regularni.

Opširnije u video prilogu..