palpal

Fenomenalna tribina u Bileći u organizaciji Dragana Gule Vučinića i Obrada Samardžića

Posle Nevesinja, gdje je sinoć u organizaciji domaćina Zage Grahovac bila nezaboravna veče i tribina Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u prepunoj sali Doma kulture „Nebojša Glogovac“, večeras je bila takođe fenomenalna tribina u prepunoj Kino sali Doma kulture „Jefto Dedijer“.

Domaćini i ključni ljudi naše ekipe i Liste za pravdu i red u Bileći, Obrad Samardžić i Dragan Gula Vučinić, sjajno su organizovali tribinu na kojoj su se predstavili kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. Hvala Bilećanima na podršci, a nadam se da će se to vidjeti na izborima 2-og oktobra.

Ovo je bila prilika da se zahvalim nekim dragim ljudima u Bileći, pored Dragana i Obrada, kolegama sa fakulteta, kćerci i porodici pokojnog Rada Radovića, koja nam daje iskrenu podršku… Posle tribine tradicionalno smo se družili i prijatno razgovarali sa građanima…

I na ovoj tribini smo pozvali građane da glasaju za kandidate opozicije za predsjendika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH, Jelenu Trivić i Mirka Šarovića, te kandidate sa naše Liste za pravdu i red koja je na broju 1, i koja je garant da će se ispraviti nepravde i maćehinski odnos prema Hercegovini koji je sprovodio odlazeći režim proteklih 16 godina. U četvrtak, 29.9. od 19 časova je završna tribina i završetak sjajne i viteške kampanje u Pozorišnoj sali Doma kulture u Trebinju….

 

Pogledajte snimak tribine u Bileći i još jedno predstavljanje sjajne mlade i obrazovane ekipe koja nema konkurenciju i definitivno je najbolja lista u Hercegovini u poslednjih 30 godina..

 

Nebojša Vukanović