palpal

Elek nas reketira – Lučići i Nešići uzvraćaju udarac

Nevolje u raju se nastavljaju! Ne znam da li je tuča na Jahorini izbila dok je Aca Lukas pjevao pjesmu „Neko, oko mene sve je belo“ al perje leti na sve strane, iako režimski mediji i analitičari pokušavaju da zataškaju slučaj nakon žestoke tuče i sukoba klanova i obezbjeđena Nedeljka Eleka i Nenada Nešića.

Nakon što je Elek u Saopštenju okrivio braću Nenada i Predraga Nešića te braću Lučić, Miloša i Mladena, visoki funkcioneri DNS-a uzvraćaju udarac. Preko dvorskog pera Zorana Šarenca javnosti se obratio Mladen Lučić, koji je optužio predsjednika Nadzornog odbora Nedeljka Eleka da ga reketira, te da je korumpiran i da napadima na Nešiće i Lučiće želi da prikrije svoj kriminal.

 

Mala bara puna krokodila! O svemu se oglasio i Nenad Nešić, koji tvrdi da nije vidio nikakvu tuči niti sukob!?

Iako se na video snimku vidi kako mladići nakon tuče lome automobile i da su počinili Krivično djelo oštećenje tuđe stvari, Policija Republike Srpske, očito pod političkim pritiskom, nastoje da zataškaju slučaj i akterima su napisali samo prekršajne prijave.

 

Najzanimljivije je što o svemu ćuti većina režimskih medija a ATV čak bgani Nešića i staje na njegovu stranu, iako se sukobio sa bliskim saradnikom Milorada Dodika.

Uskoro novi detalji i pozadina tuče na Jahorini..

 

Nebojša Vukanović