palpal

Ekskluzivno: Tuča Eleka sa Nešićima i Lučićima na Jahorini

Sinoć je u hotelu „Vučko“ na Jahorini došlo do tuče i fizičkog obračuna među „uglednim“ biznismenima iz ove regije. Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek, blizak prijatelj i saradnik Milorada Dodika, prijavio je policiji da su ga napali Predrag Nešić, brat Nenada Nešića, koji je takođe bio gost hotela, i Mladen Lučić, odbornik DNS-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža i brat ministra u Savjeti ministra BiH Miloša Lučića. U tuči je više lica povrijeđeno a oštećeno je i vozilo, luksuzni „majbah“ Nedeljka Eleka, a policija je nakon uviđaja napisala prekršajne kazne.

     O svemu piše Blic, a prenosim u cjelosti tekst sa portala Blica i Srpskainfo…

EKSKLUZIVNO Skandal u hotelu „Vučko“, Elek prijavio da su ga napali Nešićev brat i odbornik Lučić, prisustvovao i predsjednik DNS

Predsjednik nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek prijavio je noćas policiji da je napadnut u hotelu „Vučko“, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

EKSKLUZIVNO Skandal u hotelu "Vučko", Elek prijavio da su ga napali Nešićev brat i odbornik Lučić, prisustvovao i predsjednik DNS

Prema našim informacijama, Eleka je između ostalog napao i Mladen Lučić odobornik DNS u Istočnoj Ilidži i Predrag Nešić, brat predsjednika DNS Nenada Nešića. U društvu sa njima bio je i Nenad Nešić, ali prema prvim informacijama, policija nije utvrdila da je on učestvovao u ovoj tuči.

Lučić je inače i jedan od vlasnika firme „Legend“ i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.

Izvor Srpskainfo kaže da su za jednim stolom bili između ostalih kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek sa društvom.

– U jednom trenuntku došlo je do svađe između njih i počele su letjeti i flaše. Tada je došlo do tuče između Predraga Nešića i Lučića sa jedne i Elaka sa druge strane. Šake su sjevale na sve strane – ispričao je iza Srpskainfo očevidac ovog sukoba.

On je dodao da je čuo da je u ovom sukobu oštećen i Elekov automobil.

Portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je došlo do sukoba i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

– Nakon kompletiranja predmeta N.P. će biti sankcionisan zbog prekršaja tuča i fizički napad, a L.M. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad – rekla je Stokanovićeva.