palpal

Drug Cicko darivao Zoru Vidović, grobara srpskih finansija

Načelnik opštine Sokolac i romanijski knez Milovan Cicko Bjelica uradio je ono što se ne usuđuju ni najveći funkcioneri SNSD-a, znajući kakvu je štetu finansijskom sistemu i ekonomiji Srpske pričinila Zora Vidović, grobar finansija Republike Srpske. Drug Cicko još jednom je pokazao lojalnost režimu, pa je u ime opštine Sokolac, drugarici Zori dao Povelju opštine, najveće lokalno priznanje.

Vlada je ranije spasila od bankrota i kolapsa opustošenu opštinu Sokolac kupujući obveznice u vrijednosti od 5,5 miliona maraka, a vjerovatno je drug Cicko spržio u ovaj novac pa se ulizuje ministarki, bolje reći grobaru finansija, da se opet nađe pri ruci ako kasa Sokoca ostane prazna a plate, doprinosi i krediti počnu da kasne.

 

Ja tebe vojvodo ti mene serdare! Ovakvim postupcima odavno je obezvrijeđeno svako priznanje, orden i nagrada, jer ga najčešće dobijaju najgori i potonji, unesrećitelji naroda, poput grobara finansija Srpske Zore Vidović, ali je poruka koju Cicko šalje opasna i zbunjujuća za narod pred izbore.

Prije nekoliko dana drug Cicko je dočekao Dodika na Palama sa svim počastima, bio domaćin na čelu trpeze, a šteta zbog ovakvog ponaša mogla bi ostaviti posledice na cijelu opoziciju, jer se narod i građani zbunjuju par mjeseci pred izbore.

 

Nebojša Vukanović