palpal

Друг Цицко даривао Зору Видовић, гробара српских финансија

Начелник општине Соколац и романијски кнез Милован Цицко Бјелица урадио је оно што се не усуђују ни највећи функционери СНСД-а, знајући какву је штету финансијском систему и економији Српске причинила Зора Видовић, гробар финансија Републике Српске. Друг Цицко још једном је показао лојалност режиму, па је у име општине Соколац, другарици Зори дао Повељу општине, највеће локално признање.

Влада је раније спасила од банкрота и колапса опустошену општину Соколац купујући обвезнице у вриједности од 5,5 милиона марака, а вјероватно је друг Цицко спржио у овај новац па се улизује министарки, боље рећи гробару финансија, да се опет нађе при руци ако каса Сокоца остане празна а плате, доприноси и кредити почну да касне.

 

Ја тебе војводо ти мене сердаре! Оваквим поступцима одавно је обезвријеђено свако признање, орден и награда, јер га најчешће добијају најгори и потоњи, унесрећитељи народа, попут гробара финансија Српске Зоре Видовић, али је порука коју Цицко шаље опасна и збуњујућа за народ пред изборе.

Прије неколико дана друг Цицко је дочекао Додика на Палама са свим почастима, био домаћин на челу трпезе, а штета због оваквог понаша могла би оставити последице на цијелу опозицију, јер се народ и грађани збуњују пар мјесеци пред изборе.

 

Небојша Вукановић