palpal

Чека се потврда смјене Гордане Тадић, маратонска сједница ВСТС још траје

Ни послије 4 сата није завршена сједница Високог судског и тужилачког савјета БиХ на којој се расправља о смјени главне тужитељке Тужилаштва БиХ Гордане Тадић. Сједница ВСТС-а почела је тачно у подне, али сједница није окончана ни до 16 часова.

Добио сам од поузданог избора информацију да је Другостепени орган потврдио ранију одлуку онда је Гордана Тадић смијењена а умјесто ње имњнован њен замјеник Исмет Шушкић, али извор ми је рекао да сачекам јер вијест још није потврђена. Текст који сам објавио повукао сам послије неколико минута, јер мој поуздан извор из ВСТС-а рекао да сачекам потврду, али ипак су мој текст пренијели неки потрали па се извињавам на малом неспоразуму, јер не волим пласирати непровјерене информације.

Ускоро се јављам са новим информацијама и детаљима чим добијем потврду да је Тадићка смијењена са функције јер је злоупотријебила положај и опструисала истраге против неких политичара и моћника.

Тадићка је кадар Драгана Човића, а ХДЗ и СНСД, прије свега преко смијењеног првог човјека ВСТС-а Милана Мита Тегелтије, покушавају на све начине да спасу Тадићку јер су на тај начин сигурни да неће бити процесуирани за корупцију и криминал.

 

    Небојша Вукановић