palpal

Zeljkovići povukli fotografije, navijači Borca ogorčeni

Samo sat vremena nakon što sam objavio video prilog i fotografije o stilu života na visokoj nozi i raskoši vladajuće porodice Srpske, sa instagram naloga i društvenih mreža gospođa Zeljković skinula je fotografije sa putovanja i šopinga, skupih hotela i butika sa svojim suprugom Bogoljubom Zeljkovićem, sestrićem Milorada Dodika, te članocima vladajuće porodice Dodik iz Rima i putovanja sa drugih destinacija.

Očito da je tekst i video prilog izazvao nervozu Uzurpatora i saradnika, pa je naredio da se povuku fotografije, koje pokazuju bahatost i stil života prve familije, kao što je i kćerka Gorica prestala da javno objavljuje preskupe „krpice“ i kolekcije garderobe, na koje je potrošila pravo bogatstvo. Ako ništa drugo, za sada ih opasno nerviram i frustriram, jer naravno da su nastavili da se razbacuju novcima, ali ih sprečavam da se razbacuju i hvališu društvenim mrežama, jer oni uživaju da javno pokazuju raskoš, bahatost i život na visokoj nozi, kao svjetski Džet-set.

Iz Vlade Republike Srpske, te od čelnika Uprave banjalučkog Fudbalskog kluba Borac, nema ni riječi bilo kakvog obrazloženja prebacivanja 2 miliona maraka iz budžeta kako bi se platili dugovi i plate fudbalerima, vlada muk jer nemaju šta da kažu. Istovremeno sam dobio poruke i pismo navijača Borca koji su ogorčeni kriminalom, zloupotrebama i haosom u Fudbalskom klubu Borac, prozivaju Bogoljuba i Vica Zeljkovića zbog loših rezultata, štetnih ugovora i haosa koji vlada.

Uskoro više detalja i reakcije navijača Borca, a insistiraćemo da predsjednik Vlade Republike Srpske položi račune o trošenju narodnog novca.

 

Bonus video o modi i stilu..

 

Nebojša Vukanović