palpal

Zbog objave supruge Jelene pukla pogibija Novaku Đokoviću

Kao grom iz vedra neba prije nekoliko dana je odjeknula vijest sa je najbolji teniser svijeta Novak Đoković vratio gradu Beogradu Teniski centar „Novak“ i teniske terene na Dorćolu, koje su koristili on i njegova porodica preko kompanije „Femili sport“. Svi radnici Teniskog centra Novaka su sa 1.6.2023. godine dobili iznenadni otkaz, a javnosti nije pontato niti objašnjeno šta je razlog iznenadnog povlačenja?

Slučajno ili ne, ali iznenadno povlačenje se dogodilo samo par dana nakon što je njegova supruga Jelena Đoković na svom instagram zvaničnom nalogu objavila fotografije i video snimke sa masovnih protesta protiv vlasti u Beogradu, sa srcem u znak podrške.

 

Nezvanično, prema informacija iz Beograda, upravo je ova objava na instagramu bila razlog da se  gradu Beogradu vrati Teniski centar na Dorćolu, gdje su ranijih godina igrani ATP turniri. Ostaje da se vidi da li je sve slučajnost ili u informacijama iz Beograda ima istine.

I košarkaš Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde, imao je problema sa objavama na društvenim mrežama. Prvo je na instagram profilu objavljena fotografija i kritika na račun premijerke Ane Brnabić, da bi poslije par sati objava bila povučena a Lazić medijima izjavio da mu je neko navodno hakovao profil.

Sport i politika ne idu zajedno. Političari se često slikaju sa popularnim sportistima, kako bi popravili imidž i dobili podršku u javnosti, iako nema simpatija, iskrenog divljenja i podrške.

Nedavni snimak sa Dodikovog gostovanja na RTS-u, u kome napada Đokoviće i naziva ih „ciganojom popriličnom“, samo nekoliko dana posle srdačnog druženja i slikanja po Banjaluci, to najbolje potvrđuje….

 

Nebojša Vukanović