palpal

Зашто су Лука и СНСД финансирали Неђа Томашевића

Да није Илије Таминџије и његових опсесија и смијешних објава, које спонзорише на друштвеним мрежама ал узалуд јер нема одјека и подршке људи, тачно би у мору информација преметнуо и заборавио да објавим важна документа и чињенице које говоре о издајничком карактеру власти.

Раније сам објавио да је град Требиње уплатио значајна финансијска средства Неђељку Томашевићу и Удружењу Црногораца у Требињу и Херцеговини „Вук Мићуновић“ непосредно пред парламентарне изборе у Црној Гори како би помогао бившу власт и Владу ДПС-а.  Нажалост није само град Требиње већ и Електропривреда Републике Српске уплатила средства Неђељку Томашевићу, иначе познатом активисти ДПС-а и Мила Ђукановића, који је пред изборе крајем августа од АНБ-а добио специјалне Пропуснице за прелазак границе за сигурне гласаче ДПС-а из Херцеговине.

Очекујем да генерални директор Електропривреде Републике Српске  Лука Петровић у наредних 7 дана, до Jована дана, 20.01.2021. године одговори јавности колико је новаца са рачуна Електропривреде РС пребацио ове године Неђу Томашевићу и његовом Удружењу Црногораца у Херцеговину „Вук Мићуновић“ и за које намјене?

Уколико Лука и СНСД не одговоре јавности зашто финансирају кампању странкама у сусједним државама објавићу документа и износе новаца који су са рачуна овог јавног предузећа пребачени Томашевићу и његовом Удружењу Црногораца!

 

Небојша Вукановић