palpal

Zašto su Luka i SNSD finansirali Neđa Tomaševića

Da nije Ilije Tamindžije i njegovih opsesija i smiješnih objava, koje sponzoriše na društvenim mrežama al uzalud jer nema odjeka i podrške ljudi, tačno bi u moru informacija premetnuo i zaboravio da objavim važna dokumenta i činjenice koje govore o izdajničkom karakteru vlasti.

Ranije sam objavio da je grad Trebinje uplatio značajna finansijska sredstva Neđeljku Tomaševiću i Udruženju Crnogoraca u Trebinju i Hercegovini „Vuk Mićunović“ neposredno pred parlamentarne izbore u Crnoj Gori kako bi pomogao bivšu vlast i Vladu DPS-a.  Nažalost nije samo grad Trebinje već i Elektroprivreda Republike Srpske uplatila sredstva Neđeljku Tomaševiću, inače poznatom aktivisti DPS-a i Mila Đukanovića, koji je pred izbore krajem avgusta od ANB-a dobio specijalne Propusnice za prelazak granice za sigurne glasače DPS-a iz Hercegovine.

Očekujem da generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske  Luka Petrović u narednih 7 dana, do Jovana dana, 20.01.2021. godine odgovori javnosti koliko je novaca sa računa Elektroprivrede RS prebacio ove godine Neđu Tomaševiću i njegovom Udruženju Crnogoraca u Hercegovinu „Vuk Mićunović“ i za koje namjene?

Ukoliko Luka i SNSD ne odgovore javnosti zašto finansiraju kampanju strankama u susjednim državama objaviću dokumenta i iznose novaca koji su sa računa ovog javnog preduzeća prebačeni Tomaševiću i njegovom Udruženju Crnogoraca!

 

Nebojša Vukanović