palpal

Zašto se nakon skandala ućutao Ilija Tamindžija?

Nakon što su moji saborci iz Nevesinja otkrili nevjerovatnu podvalu i prevaru narodnog poslanika SNSD-a Ilije Tamindžije, skandal sa svečano otvorenim igralištem i mobilijarom koji je bez traga nestao posle samo 24 sata, utihnuo je i Iliji i nevesinjski SNSD, kao i predstavnici Udruženja građa „Talas 059“ koja je bila nosilac projekta.

https://youtube.com/shorts/HlnI-WwnT2A?feature=share

Drug Ilija se na svojoj „Fejsbuk“ stranici pohvalio kako su Vlada Srpske, Ministarstvo porodice i sporta i HET skupili 6000 maraka da se napravi igralište na platou bivše Kasarne VRS, djeca su iz škole dovedena da se slikaju ispred koševa i golova, ali je igralište bez traga nestalo par sati poslije slikanja.

 

Očekivao sam da Ilija izađe u javnost i odgovori na pitanje gdje je nestalo igrališe kojim se hvalisao, ako ništa bar na svojoj „Fejsbuk“ stranici, i odgovori na pitanje gdje su nestali golovi i koševi, i kako se finansira Udruženje građana „Talas 059“, kojom rukovodi Miloš Ivanišević, predsjednik Mladih nevesinjskog SNSD-a!

 

Inače Udruženje građana „Talas 059“ kojom rukovodi predsjednik Mladih SNSD-a dobilo je preko 100 000 maraka od Vlade, opštine Nevesinje, HET-a i Elektroprivrede Srpske u poslednjih nekoliko godina, i jasno je da je ona samo paravan za partijske poslove, pranje novca i kupovinu glasova, o čemu ću detaljnije narednih dana.

Danas sam pozvao čelne ljude UG Talas 059 Miloša Ivaniševića i Bojana Romovića, koji se vodi kao ovlašteno lice, ali nisu željeli da detaljnije govore šta se dogodilo i kako je nestao sa stadiona mobilijar kojim su se hvalili danima.

Čekajući odgovor Ilije Tamindžije, sutra više detalja o podvali godine u Nevesinju, kako je narodni poslanik vladajuće stranke nakon 12 godina mandata u vlasti i direktorovanja u elektro-energetskom sektoru počastio velikodušno rodno mjesto sa par golova i koševa, koji su plaćeni ne njegovim već javnim novcem svih građana, i kako su oni nestali par sati nakon „donacije“ kojom se pohvalio na svojoj stranici.

https://youtube.com/shorts/HlnI-WwnT2A?feature=share.

 

Nebojša Vukanović