palpal

Zašto odmah treba raščistiti stvari u opoziciji

Pitanje „Nešić“ nisam pokrenuo impulsivno ili zbog ličnog animoziteta prema predsjedniku DNS-a, kako neki misle, već sam reagovao racionalno kako bih na vrijeme skrenuo pažnju na problem koji bi mogao biti ključan. Bolje je sada riješiti pitanje i sve istjerati na čistac, a ne da se stvari drže pod tepihom a da se onda u prelomnom trenutku, od strane moćnika iz sjene i stare UDBE koji drže pojedince u šahu, opoziciji i narodu zabije nož u leđa.

Dodiku je ponestalo papaka u opoziciji, nakon Stevandića, Mićića, Obrena, Tadića, Bojića i ostalih, pa je poslao Nešića da pravi probleme i unosi nemir. Bolje je sada jasno reći i pokazati da nema trulih kompromisa i da Nešić ne može biti lider opozicije koji će nešto da naređuje i određuje, i da se zna gdje je njegovo mjesto, jer ne može napraviti štetu, nego da zabije nož u leđa nakon kandidatura ili Opštih izbora.

Njegove izjave i pojavljivanje u Prijedoru samo će nanijeti štetu Predojeviću, i jasno je da i na ovaj način želi da unese nemir i podigne tenzije. Nije slučajno poslovni direktor DNS-a Miloš Stevanović istovremeno advokat Nenadu Nešiću, ali i porodici Dodik i Radišić, i podiže tužbe protiv mene i Draška, i sto je dokaza, koje uporno ponavljam, koji jasno pokazuju da je Nešić u igri sa Dodikom.

Ili Nešić ili ja, oba ne možemo biti u istom bloku!

Detaljnije u video prilogu.