palpal

Zašto ne idem na sastanak opozicije – snimak razgovora uživo

Pogledajte snimak razgovora uživo sa pratiocima i odgovore na brojna pitanja pratilaca. Između ostalog govorio sam o novom sastanku opozicije i razlozima zbog čega neću prisustvovati sastanku u utorak u Banjaluci, a kome je domaćin PDP.

Uvijek sam radio za opštu stvar ne štedeći sebe, ali ostajem pri riječi koju sam dao nakon sastanka na Jahorini da ću napraviti mali predah u razgovorima. Nije korektno da se prije sastanka, na kome se dogovaramo, iz PDP daju izjave kako će se predstaviti kandidati i program i tražiti podrška, jer je to dovođenje pred svršen čin i onda razgovori i dogovori nemaju smisla. Takođe ako neko plasira ankete i lažna istraživanja javnosti u kojima ja tobože nemam ni 1% podrška za narodu, onda sam marginalan i nevažan, pa onda ne znam zbog čega bi prisustvovao sastancima i učestvovao u donošenju odluka.

Ima sasvim dovoljno vremena da se stvari poslože na svoje mjesto, ali treba vratiti atmosferu međusobnog povjerenja, otvorenih razgovora i dogovora o svim pitanjima i ulogama na Opštim izborima 2022. godine, jer je to put do pobjede i zaokreta, a gledanje ličnih i partijskih interesa, lansiranje lažnih anketa i jednostrani potezi neće dati dobar ukupan rezultat.

Opširnije o mnogim temama i pitanjima u snimku razgovora uživo.