palpal

Зашто не идем на састанак опозиције – снимак разговора уживо

Погледајте снимак разговора уживо са пратиоцима и одговоре на бројна питања пратилаца. Између осталог говорио сам о новом састанку опозиције и разлозима због чега нећу присуствовати састанку у уторак у Бањалуци, а коме је домаћин ПДП.

Увијек сам радио за општу ствар не штедећи себе, али остајем при ријечи коју сам дао након састанка на Јахорини да ћу направити мали предах у разговорима. Није коректно да се прије састанка, на коме се договарамо, из ПДП дају изјаве како ће се представити кандидати и програм и тражити подршка, јер је то довођење пред свршен чин и онда разговори и договори немају смисла. Такође ако неко пласира анкете и лажна истраживања јавности у којима ја тобоже немам ни 1% подршка за народу, онда сам маргиналан и неважан, па онда не знам због чега би присуствовао састанцима и учествовао у доношењу одлука.

Има сасвим довољно времена да се ствари посложе на своје мјесто, али треба вратити атмосферу међусобног повјерења, отворених разговора и договора о свим питањима и улогама на Општим изборима 2022. године, јер је то пут до побједе и заокрета, а гледање личних и партијских интереса, лансирање лажних анкета и једнострани потези неће дати добар укупан резултат.

Опширније о многим темама и питањима у снимку разговора уживо.