palpal

VRHUNAC DRSKOSTI – SNSD prijavio CIK-u Listu za pravdu i red

Koliko se SNSD i režim plaše rezultata na izborima Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića pokazuje i Prijava koju su protiv nas podnijeli Centralnoj izbornoj komisiji BiH, tražeći da se drakonski kaznimo jer navodno kršimo Izborni zakon BiH. U strahu su velike oči pa je SNSD u nekoj objavi na društvenim mrežama vidio plaćeno oglašavanje naše Liste.

Naravno da je prijava besmislena, nikada ne plaćam bilo kakvo oglašavanje jer imam svoj blog, YouTube kanal i skoro 180 000 pratioca na društvenim mrežama, niti sam platio oglas niti organizujem stranačku tribinu, već uobičajeno od ulaska u Narodnu skupštinu Republike Srpske obilazim cijelu Srpsku i razgovaram sa građanima, kako bi iznio i riješio njihove probleme, ali pomno prateći svaki korak pokušavaju naći bilo kakvu grešku kako bi nas eliminisali, jer nema drugog načina da se bore sa nama.

Vrhunac je drskosti, licemjerstva i bezobrazluka da oni koji su pokorili i zloupotrebili državu, sva javna preduzeća i ustanove, javni servis i sve podredili jednom čovjeku i Partiji, opstaju na vlasti ucjenama, pritiscima  pljačkajući stotine miliona, kupujući glasače i Biračke odboredž kradući glasove na kutijama, prijavljuju političke protivnike zbog objave na društvenim mrežama, koju nisam ni vidio a kamoli platio oglas.

Očekujem da CIK BiH odbaci besmislenu prijavu, ali treba biti oprezan, jer nam prate svaki korak i vrebaju neku grešku. Vidimo se od 19 časova u Bijeljini, u Karađorđevoj ulici, na otvaranju nove Kancelarije Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića

Detaljnije u video prilogu..

 

Nebojša Vukanović